Onze Diensten

Bij Van Veenendaal Schildersbedrijf kunt u terecht voor al uw schilderwerk en wandafwerkingen. 

Schilderwerken binnen:
In de winter laten veel zakelijke en particuliere klanten hun woning of bedrijfspand aan de binnenzijde schilderen. Plafonds en wanden, deuren en kozijnen komen er weer als nieuw uit te zien. Kleur in een ruimte is heel sfeerbepalend. Door gebruik van de juiste kleuren en hoogwaardige verfproducten laten wij de binnenzijde volledig aansluiten bij de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Graag geven wij u advies over de kleuren.

Schilderwerk buiten:
Schilderwerk is meer dan alleen verfraaien. Schilderen is onderhoud plegen voor jaren. Met een resultaat dat niet alleen mooi maar ook duurzaam is. Wij kunnen advies geven over de noodzaak van dit onderhoud aan uw woning of bedrijfspand. Wij controleren het schilderwerk en geven graag een vrijblijvende prijsopgave voor het te schilderen object.

Behangen:
Behangen is nog altijd het meest gebruikte materiaal voor wandbekleding. De decoratieve en trendy sprekende prints, maken behang nog steeds erg populair. Naast behangen zijn er nog meer mogelijkheden voor wandafwerkingen. U kunt hierbij denken aan muurverven en het zeer duurzame en ondergrond versterkende glasweefsel systeem.

Verlaagd BTW-tarief:
De woningbezitter met een woning ouder dan 2 jaar, betaalt slechts 9% B.T.W. over de offerte. Dit in tegenstelling tot de 21% welke normaal gesproken betaald dient te worden.

Verf en materiaal:
Wij stellen al jaren ons vertrouwen in verf van Sikkens, Sigma en Brillux. Deze hoogwaardig merken geven altijd het gewenste resultaat.

Milieu:
De terechte strenge milieueisen hebben de verfindustrie niet ongemoeid gelaten. Wij volgen deze ontwikkeling op de voet. Wij maken gebruik van de oplosmiddelvrije verven. Deze leveren aanzienlijk minder milieubelasting op. Bovendien zijn deze natuurlijke verven geur arm en bieden dezelfde kwaliteit.

foto-telefoon-hans-171.JPG
foto-telefoon-hans-215.JPG
foto-1.JPG
  Hans van Veenendaal
Henriëtte van Eijklaan 120
7321 LJ  Apeldoorn
 
Mobiel:    06-53692007  
Email: info@hansvanveenendaal.nl  
webdesign en hosting: voskotan webservices